Prethodni članak
Sljedeći članak

Laburisti na biciklima krenuli u kampanju po Zagorju

'Hrvatska bez korupcije znači Hrvatska s manjim računima za vodu, manjim računima za struju, s većim mirovinama i boljom infrastrukturom. A siguran sam da to možemo postići'


Hrvatski laburisti – stranka rada, danas su iz Zaboka na biciklima krenuli u predizbornu kampanju u III. izbornoj jedinici. Predsjenik Laburista, Zabočanin Tomislav Končevski, koji je i prvi na listi u ovoj izbornoj jedinici, koja uz Krapinsko-zagorsku obuhvaća i Varaždinsku te Međimursku županiju, rekao je kako očekuje da će birači prepoznati njegov rad u Hrvatskom saboru u proteklih šest mjeseci te da će mu dati svoje povjerenje.

-Dovoljno je da pogledaju moju facebook stranicu i vidjet će da sam stvarno radio, da sam se uistinu borio za naše građanke i građane i želim se nastaviti boriti i dalje. Bilo je iz ovih sjevernih krajeva i drugih saborskih zastupnika pa nisu bili aktivni kao ja – rekao je Končevski te dodao kako očekuje da će u III. izbornoj jedinici Laburisti dobiti jedan mandat, unatoč činjenici što im razne ankete ne daju skoro nikakve šanse za to.

-Ankete mogu biti ovakve ili onakve, ali vjerujemo da će birači prepoznati naš dosadašnji rad. Uostalom, ima nekoliko ljudi iz Zagorja, koji su u velikim strankama, koji će sigurno ući u Sabor, tako da apeliram građane da daju svoj glas nama, kako bi Zagorje dobilo još jednog zastupnika – rekao je Končevski.

Uz Končevskog, jedno od zanimljivijih imena među kandidatima na listi Laburista u III. izbornoj jedinici je i poznati krapinski glazbenik i glumac Adalbert Turner Juci, koji je na taj način dao svoju podršku, kako je rekao, 'onima koji nastoje vratiti radnicima dostojanstvo, status i prava kakva su imali nekad'.

Zagorskim laburistima u Zaboku se pridružio i nekadašnji predsjednik hrvatske podružnice Transparency Internationala, Zorislav Antun Petrović, koji je kao nezavisni kandidat prvi na listi Labursita u VII. izbornoj jedinici.

-Odlučio sam izaći na izbore s Laburistima jer je to stranka koja je vjerodostojna i bez da to piše na plakate, stranka koja se bori za najveću vrijednost našeg društva, a to je rad i ujedno stranka za koju vjerujem da će biti zainteresirana za ono za što se i ja zalažem, a to je Hrvatska bez korupcije. Hrvatska bez korupcije znači Hrvatska s manjim računima za vodu, manjim računima za struju, s većim mirovinama i boljom infrastrukturom. A siguran sam da to možemo postići – rekao je Petrović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook