Prethodni članak
Sljedeći članak

[KRŠ I LOM] Prometnu kod Varaždina skrivio 19-godišnji vozač krapinskih registracija

  • Goran Štimec/Varaždinski.hr

    Goran Štimec/Varaždinski.hr


U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati između mjesta Lužan i Presečno blizu Varaždina ozlijeđene su četiri osobe, službene su informacije Policijske uprave varaždinske. One su prevezene u Opću bolnicu Varaždin, ne zna se težina njihovih ozljeda, no izvan su životne opasnosti.

 Nesreću je skrivio 19-godišnjak koji je upravljao vozilom krapinskih registracijskih oznaka iz smjera Varaždina prema Novom Marofu, piše Varaždinski.hr

Goran Štimec/Varaždinski.hr

U oštrom desnom zavoju zbog neprilagođenje brzine je prešao u suprotni trak, izvijestila je policija. Pritom je udario u vozilo varaždinskih registracijskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 33-godišnjak. U vozilu je također bila i 35-godišnja suvozačica.

Na tome mjestu su označene dvije trake za promet vozila u smjeru prema Varaždinu, tako da je drugo vozilo odbačeno na osobni automobil, također varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja. Njezin je automobil odbačen u jarak uz cestu i završio je prevrnut na krov, prenosi Varaždinski.hr

Iako se prvo govorilo o dvoje ozlijeđenih, svi učesnici u prometu dobili su liječničku pomoć. Na uviđaj su, osim policija i hitne pomoći, izašli i vatrogasci. Promet tim dijelom ceste tijekom očevida odvijao se jednim trakom.

Goran Štimec/Varaždinski.hr Goran Štimec/Varaždinski.hr Goran Štimec/Varaždinski.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook