Prethodni članak
Sljedeći članak

Krešin sladoled 'Zagorska bajka na dlanu' najinovativniji i najkreativniji u Hrvatskoj!

Krešo Gulija iz Slastica Tri užitka natjecao se na Gellato festivalu, natjecanju za najbolji sladoled


Odlične vijesti stižu nam iz Zagreba. Ondje se održao treći Gellato festival, natjecanje za najbolji sladoled na kojem Krešo Gulija iz Slastica Tri užitka briljira svake godine.

Tako je bilo i ove godine. Krešin sladoled pod nazivom Zagorska bajka na dlanu osvojio je nagradu za najinovativniji i najkreativniji sladoled za 2019. godinu. I kao šećer na kraju, Krešo radi najbolji sladoled u kategoriji slastičara do 30 godina, odlučeno je na festivalu.

- Sladoled sam nazvao Zagorska bajka na dlanu po uzoru na slogan naše županije. Evo, otkrit ću vam da je sladoled ove godine napravljen od slatke i slane pistacije, maline, karamele i lješnjaka - rekao je Gulija netom prije natjecanja za naš portal, a danas ne krije oduševljenje novim uspjehom.

- Jako sam zadovoljan jer je konkrencija bila izuzetno jaka odnosno najjača dosad – rekao je Gulija za naš portal i dodao kako je titulu najboljeg sladoleda ove godine odnijela slastičarnica iz Novog Vindolskog sa sladoledom od kozjeg mlijeka.

Dodajmo kako ćete najinovativniji i najkreativniji sladoled u Hrvatskoj moći kušati već za nekoliko dana u Slasticama Tri užitka u Zaboku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook