Prethodni članak
Sljedeći članak

Krenuo projekt #zavolontirAJMOse

Radi se o projektu Mreže udruga Zagor u partnerstvu s OŠ K.Š. Gjalskog Zabok, OŠ Bedekovčina, OŠ Đure Prejca Desinić i Društvom Naša Djeca Zabok


Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić i Društvom „Naša djeca“ Zabok počela je s provedbom projekta #zavolontirAJMOse u okviru Izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018. u području „Otisak srca“ za volonterstvo djece i mladih u školi i zajednici, financiranog sredstvima Nacionale zaklade za razvoj civilnog društva.

Projekt je započeo 1. listopada i traje do 30. lipnja 2018. Ukupni iznos za provedbu projekta je 97.866,00 kn. Cilj projekta je razvoj i promoviranje volonterstva i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama u lokalnim zajednicama na području Krapinsko-zagorskoj županije. Projektom se omogućava podrška odgojno-obrazovnim ustanovama u razvoju i provedbi školskih volonterskih programa odgoja za volontiranje. Tijekom provedbe projekta održat će se edukacije za odgojnoobrazovne ustanove i školske volontere/ke, te niz volonterskih aktivnosti u lokalnim zajednicama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook