Prethodni članak
Sljedeći članak

Krapinske Toplice dodjeljuju stipendije, a dodatno i za nadarene učenike i studente

Studentska stipendija za nadarenog studenta iznosi 700, a za nadarenog učenička 400 kuna mjesečno, dok su ostale po 600 odnosno 300 kuna mjesečno


Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice raspisao ne natječaj za dodjelu stipendija za 2020/2021. Školsku odnosno akademsku godinu za nadarene učenike i studente. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici i studenti koji su izuzetno nadareni za pojedino područje znanosti ili umjetnosti (glazba, slikarstvo, kiparstvo, medicinske, tehničke i druge znanosti) i učenici/studenti kategorizirani sportaši s područja Općine Krapinske Toplice čiji roditelji odnosno skrbnici imaju prebivalište na području Općine Krapinske Toplice Među uvjetima za učenike je da im je prosjek ocjena svake završene godine školovanja u osnovnoj školi od 5. do 8. Razreda najmanje 4.5. Među uvjetima za studentsku stipendiju je da im je prosjek ocjena svih završenih godina studija najmanje 4,0 odnosno u srednjoj školi 4.5. Dodijelit će se jedna studentska stipendija od 700 kuna mjesečno i dvije učeničke po 400 kuna mjesečno.

Natječaj traje zaključno do ponedjeljka 09. studenog 2020. godine do 14.00 sati, bez obzira na način dostave. Zahtjevi se dostavljaju Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice, (osobna dostava ili preporučena dostava poštom).Zahtjevi se podnose na propisanom obrascu kojeg zainteresirani mogu dobiti u Općini Krapinske Toplice ili na Internet stranici Općine www.krapinske-toplice.hr.

Također, raspisan je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za 2020/2021. godinu. Dodijelit će se deset studentskih stipendija po 600 i šest učeničkih po 300 kuna mjesečno. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook