Prethodni članak
Sljedeći članak

Kralo se streljivo, zlatni nakit i novac

U Družilovcu je 1. do 3. rujna nepoznati lopov iz obiteljske kuće otuđio novac, zlatni nakit i putnu ispravu, oštetivši 50 - godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna


Ovih se dana, javlja zagorska policija, dogodilo nekoliko teških krađa. Jučer je 53 – godišnji hrvatski državljanin prijavio da mu je nepoznati lopov iz vikendice u Gornjoj Plemenščini, u koju je provalio, ukrao 200 komada raznog streljiva.

U Družilovcu je pak, od 1. do 3. rujna, nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće otuđio novac,  zlatni nakit i putnu ispravu, oštetivši 50 - godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna, dok je 3. rujna u Sopotu kradljivac iz obiteljske kuće 69 – godišnjaka otuđio novac i zlatni lančić u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, a u Velikoj Horvatskoj iz obiteljske kuće 83 – godišnjakinje ukradeno je više tisuća kuna, javlja policija.

Policija je primila i neuobičajenu prijavu za nametljivo ponašanje iz Đurmanca. Naime, 61 - godišnjak i 59 – godišnjak prijavili su su 53 i 50 - godišnje hrvatske državljane da ih uznemiravaju unatrag više godina.

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook