Prethodni članak
Sljedeći članak

Kraljevec na Sutli poticat će biljnu i stočarsku proizvodnju

Zahtjev se podnosi do 27. listopada

Općina Kraljevec na Sutli objavila je javni poziv za poticanje osiguranja biljne i stočarske proizvodnje u poljoprivredi. U njemu pozivaju zainteresirane pravne i fizičke osobe da dostave svoje zahtjeve za dodjelom bespovratnih novčanih sredstava za poticanje biljne proizvodnje, primjerice, kukuruza, ječma, pšenice, zobi, vinogradarstvo i voćarstvo te stočarske proizvodnje, odnosno tov teladi, junadi i svinja.

Podnositelji zahtjeva moraju imati prebivalište i poljoprivrednu djelatnost na području Općine Kraljevec na Sutli, a pri podnošenju zahtjeva za subvenciju moraju priložiti presliku zaključene police osiguranja, presliku osobne iskaznice te potvrdu da nemaju dugovanja prema Općini Kraljevec na Sutli.

Zahtjev se podnosi do 27. listopada na propisanom obrascu uz priloženu svu potrebnu dokumentaciju koji zainteresirani mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kraljevec na Sutli ili skinuti s web stranice Općine Kraljevec na Sutli, a ispunjeni zahtjev sa pripadajućom dokumentacijom dostavlja se na adresu Općina Kraljevec na Sutli 132, 49 294 Kraljevec na Sutli. Nepotpuni zahtjevi, kao i oni uz koje nije priložena sva dokumentacija iz točke III ovog Javnog poziva, neće se razmatrati. Rješenje o isplati subvencije donosi Jedinstveni upravni odjel na osnovu čega će se izvršiti isplata podnositeljima zahtjeva za poticanje osiguranja u poljoprivredi.

Sve informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kraljevec na Sutli ili na telefon 554 – 523.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8), između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program