Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši poput Giričeka, Rudeša, Ivanova i Rozića podučavat će djecu na Basketball campu

U ponedjeljak 25. 06. u Zaboku počinje prvo izdanje novog košarkaškog kampa koji će zasigurno biti najbolji u ovom dijelu Europe


Jutarnjim treningom u ponedjeljak u 8.30 sati započeti će prvo izadnje Basketball campa Croatia koji zajedničkim snagama organiziraju agencija Pepi sport, KK Zabok i KK Bosco u novoj sportskoj dvorani u Zaboku. Kao što smo već i ranije izvijestili polaznici kampa bit će smješteni u luksuznom hotelu Well u Termama Tuhelj, koji ima visoke četiri zvijezdice. Nakon jutarnjeg trenera polaznici će imati vremena za slobodne aktivnosti, uglavnom na bazenima Terme Tuhelj. Ručak je zakazan za 12.15 sati, a od 13-15 sati je odmor, dok popodnevni trening počinje u 16 sati, što neće biti nikakav problem jer je zabočka dvorana klimatizirana.

Izuzetno ozbiljna promidžba dovela je do toga da je tjedan dana prije kampa prijavljeno blizu 200 polaznika. U prvoj skupini u kojoj će sudjelovati dječaci od rođeni od 2004.-2007. (25.06.-02.07.) i mlađi ima desetak upražnjenih mjesta, dok je druga skupina u kojoj će particirati mladići od 2000.-2003. (02.07-09.07.) godišta ispunjena do posljednjeg mjesta.

Cijena sedmodnevnog programa je 2.600,00 kuna, a uz vrhunskim smještaj, dva treninga dnevno, dječaci i mladići imat će pravo koristiti sve dodatne sadržaje Aqua parka i bazena, prijevoz do dvorane, 7 punih pansiona s pićem u cijeni, imati će organizirana predavanja stručnog tima, 24 satni nadzor i zdravstvenu skrb. Više inforamacija možete dobit na web stranici: www.crobasketcamp.com ,gdje se nalazi i online prijavnica. Uz hrvatske dječake bit će prisutni i dječaci iz Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije, Austrije i Izraela. Polaznici će svakodnevno trenirati s pomoćnim trenerom turskog Efes Pilsena Tomislavom Mijatovićem, trenerom slovenskih prvoligaša Damjanom Novakovićem i bivšim pomoćnim trenerom hrvatske košarkaške reprezentacije i novim trenerom Cibone Ivanom Velićem.

Savjetodavnu ulogu imati će ambasadori kampa Marin Rozić i Ive Ivanov, kojima će se pridružiti i Gordan Giriček, biviš NBA igrač i Damjan Rudeš, također bivši NBA igrač, koji se skrasio u Monacu. Gost kampa biti će Damir Mulaomerović, bivši igrač te trener Cibone i izbornik bosanskohercegovačke reprezentacije, a svoj je dolazak potvrdio i direktor omladinskog kampa Real Madrida Alberto Angulo. Program treninga u kampu pažljivo je sastavljen kako bi mlade talente pripremio za sve što ih čeka u karijeri profesionalnog košarkaša. Polaznike će o pravilnoj prehrani educirati liječnik Josip Zekić, stručnjak za sportsku prehranu koji ima bogato iskustvo rada s hrvatskom vaterpolskom i rukometnom reprezentacijom. O tome kako se najbolje nositi sa stresom koji nosi sport podučavati će ih Luka Škrinjarić, iskusni psiholog. Najsuvremeniji košarkaški kamp u regiji te profesionalni program rada jamče da će predstojeći kamp biti važan korak u razvoju brojnih budućih košarkaških majstora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook