Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirano devet od deset vijeća mjesnih odbora grada Pregrade

S obzirom da članovi Vijeća MO Bušin nisu izabrali predsjednika te Vijeće nije konstituirano, nova konstituirajuća sjednica bit će zakazana u roku od 30 dana


U Gradskoj vijećnici grada Pregrade održane su konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora. Ukupno je konstituirano devet od deset Vijeća mjesnih odbora Grada Pregrade. S obzirom da članovi Vijeća MO Bušin nisu izabrali predsjednika te Vijeće nije konstituirano, nova konstituirajuća sjednica bit će zakazana u roku od 30 dana, sukladno Poslovniku o radu Vijeća mjesnog odbora. Gradonačelnik Marko Vešligaj podnio je Izvješće o provedenim izborima i verifikaciji mandata članova Vijeća mjesnog odbora, a također su u skladu s dnevnim redom konstituirajućih sjednica utvrđeni članovi Vijeća mjesnog odbora koji su predsjedavali sjednicom do izbora predsjednika, potom su izabrani predsjednici i potpredsjednici pojedinih mjesnih odbora te su novoizabrani članovi vijeća položili svečanu prisegu.

Ujedno je donesen i usvojen Poslovnik o radu i Pravila mjesnog odbora Izabrani predsjednici vijeća mjesnih odbora su sljedeći: u MO Benkovo predsjednica je Jasna Vnuk, u Cigrovcu Zdravko Vrbanc, u Gorjakovu Davorka Filipčić, u Kostelu Milan Flegar, u Plemenščini Davor Gorupić, u MO Pregrada Davor Špiljak, u Sopotu Branko Špoljar, u Stipernici Branko Petek i u Vinagori je za predsjednika izabran Ivan Čep.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook