Prethodni članak
Sljedeći članak

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA: Danijela Findak predsjednica je Gradskog vijeća Zlatara

Za potpredsjednike Gradskog vijeća izabrani su Ivana Parlov Roksandić i Srećko Pozaić


U četvrtak je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Zlatara. Za predsjednicu Gradskog vijeća jednoglasno je izabrana Danijela Findak, dok su potpredsjednici Ivana Parlov Roksandić i Srećko Pozaić.

Gradsko vijeće sastoji se od 13 članova, a iz vladajuće većine (SDP, HSU) vijećnici i vijećnice su Jurica Hendija, Stanko Majdak, Danijela Findak, Kazimir Sviben, Matija Ožvald, Juraj Žerjavić, Ivana Parlov Roksandić i Damir Bručić. Ispred HDZ – a u Vijeću su Tihomir Pazman, Valentino Lisek, Srećko Pozaić i Božidar Hanžek, dok je ispred NS Reformista u Gradsko vijeće ušao Davor Kljak. Tihomir Pazman i Srećko Pozaić zamijenili su u Vijeću Darinku Sviben i Maricu Kesak, koje su iz osobnih razloga stavile madate u mirovanje. Na početku konstituirajuće sjednice gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek čestitala je svim vijećnicima. – Vjerujem da nam je u idućem mandatu svima isti cilj, stvaranje ljepšeg i za život ugodnijeg Zlatara – rekla je gradonačelnica, zaželjevši svima uspjeh u radu.

Predsjednica Vijeća Danijela Findak, nakon svečane prisege vijećnika i gradonačelnice, zahvalila je vijećnicima što su joj pružili priliku u još jednom mandatu. – Nadam se da ćemo surađivati kao i do sada, a novim vijećnicima želim dobrodošlicu – rekla je predsjednica Gradskog vijeća Zlatara.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook