Prethodni članak
Sljedeći članak

KONAČNO: Kreću radovi na obnovi državne ceste Zlatar Bistrica – Konjščina

Radove vrijedne gotovo 39 milijuna kuna izvodit će varaždinska tvrtka Colas Hrvatska d.d., nekadašnja Cesta Varaždin


Ovog utorka, 14. studenog, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar sastat će se u Krapini kako bi razgovarali na temu cestovnog i željezničkog prometa, odnosno prometnih projekata na području Krapinsko – zagorske županije, doznajemo od glasnogovornice Ministarstva, Ane Matijašević.

-Prilikom tog posjeta Krapini, potpisat će se i Ugovor za početak radova na obnovi državne ceste DC24, na dionici od Zlatar Bistrice do Konjščine. Ugovor će, u prisustvu ministra Butkovića, potpisati Hrvatske ceste s odabranim izvođačem radova – rekla nam je Matijašević dodavši kako će, u roku od deset dana nakon potpisivanja ugovora, izvođač radova biti uveden u posao, nakon čega kreću i radovi koji bi trebali u potpunosti biti dovršeni kroz 14 mjeseci.

Kako doznajemo od Hrvatskih cesta, za radove obnove ceste od Zlatar Bistrice do Konjščine javnim je natječajem izabrana tvrtka Colas Hrvatska d.d. sa sjedištem u Varaždinu, nekadašnja Cesta Varaždin, a njihova ponuda, koja će biti i sastavni dio Ugovora, iznosila je 38.989.534,74 kuna bez PDV-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook