Prethodni članak
Sljedeći članak

Kolar: 'Nakon ovih izbora moramo se početi baviti problemima građana'

Kolara su novinari pitali o očekivanjima ovih izbora


Članovi i članice SDP-a biraju ove subote svog novog predsjednika ili predsjednicu. Željko Kolar, kandidat za predsjednika SDP-a koji je bio na manifestaciji Branje grojzdja u Pregradi, na upit novinara o očekivanjima izbora u stranci rekao je kako se prije svega želi zahvaliti kolegicama i kolegama iz čitave Hrvatske, koju je obišao uzduž i poprijeko, na jednom konstruktivnom razgovoru i porukama koje je dobio, a to je da se stranka mora promijeniti i da im umjesto sukoba treba suradnja, okupljanje, jasne politike, stavovi te da se trebaju baviti s problemima građana, a ne samo sa sobom.

-To je ključna poruka o kojoj sam govorio svo ovo vrijeme, a nakon ovih izbora to ćemo pretvoriti u konkretne projekte i konkretna djela. To građani od nas očekuju i budite uvjereni da ćemo to napraviti – izjavio je Kolar.
Na novinarsko pitanje da li ima nepravilnosti na terenu, rekao je da se nije čuo s nikim, jer je na Branju grojzdja u Pregradi, ali da ne očekuje nikakve probleme. -Svaki bi izbori trebali biti festival demokracije , pogotovo u jednoj takvoj otvorenoj demokratskoj stranci kao što je SDP. Vjerujem da će moji kolege svojom glavom odlučiti koga žele za novu predsjednicu ili predsjednika stranke i da ovi pokušaji ponovno sa šalabahter revolucijom unutar SDP-a neće proći – rekao je Kolar.

Na pitanje ima li mjesta nakon izbora za sve ljude u SDP-u, rekao je: 'Naravno da ima. Čitavo vrijeme sam govorio da SDP mora biti inkluzivna stranka i da se moramo okupiti mi koji smo sada u stranci, ali i širom otvoriti vrata novim ljudima, pogotovo mladoj populaciji jer smo posljednjih nekoliko godina izgubili kreativnost i inovativnost, koju je SDP uvijek imao' – istaknuo je Kolar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook