Prethodni članak
Sljedeći članak

KK Ksaver organizira humanitarnu utakmicu za petnaestogodišnjeg Martina

Domaćin KK Ksaver iz Zaboka ugostit ce KK Novska iz Novske


U nedjelju, 2.prosinca u Sportskoj dvorani Zabok održat će se prvenstvena utakmica Treće košarkaške lige.

Domaćin KK Ksaver iz Zaboka ugostit ce KK Novska iz Novske. Utakmica će biti humanitarnog karaktera. Skupljat će se dobrovoljni prilozi za petnestogodišnjeg dječaka Martina Lešteka iz Andraševca.

Martin je rođen prije 15 godina i vrlo brzo nakon njegovog rođenja, roditelji su se našli oči u oči s njegovom teškom dijagnozom. Martin jako slabo vidi i teško hoda. U ovih 15 godina Martin je pohađao dugogodišnje tretmane u Zagrebu i okolici te imao operaciju u inozemstvu. Odličan je učenik 8. razreda. Krajem ljeta ove godine krenuo je na terapiju robotikom u privatnoj poliklinici Glavić u Zagrebu.

Ušteđevinom i dizanjem kredita, roditelji su sami financirali terapiju u trajanju od 12 tjedana. S obzirom na njegovu osnovnu bolest, cilj je održati ga na nogama! S njegovom voljom, hrabrošću, vedrim duhom i upornošću, svaki minimalan pomak je važan na putu prema njegovoj samostalnosti! - Utakmica počinje u 18. 30, a svojim dolaskom moći ćete navijati za domaće dečke te istovremeno pomoći Martinu da ponovno krene terapiju – poručili su iz Ksavera.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook