Prethodni članak
Sljedeći članak

Karlo Mikulec prvak Hrvatske u kuglanju

Kuglane Drava u Varaždinu i Viljuš u Slavonskom Brodu ugostile su ponajbolje hrvatske kuglačice i kuglačice u dobi od 9 - 12 godina. Naravno, među njima je bila i jaka ekipa Zaboka, koja je pod vodstvom trenera Željka Šutine ostvarila sjajne rezultate


Najviše je ovoga puta pokazao Karlo Mikulec, koji je u dva nastupa među devetogodišnjim dječacima srušio 621 čunj i na taj se način okitio titulom prvaka Hrvatske. U istoj kategoriji Zabok je odlično predstavljao i Lovro Grljač koji je srušio 576 čunjeva što mu je donijelo brončanu medalju. Zabok je stigao i do dvije medalje među desetogodišnjacima, gdje je Lovro Mikulec s 1182 čunja bio drugi, a Marko Majstorović sa četerdeset manje srušenih čunjeva treći, odnosno brončani.

Do medalje je stigla i Magdalena Škreblin, koja je među jedanaestogodišnjim djevojčicama osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. S ukupno pet osvojenih medalja, mladi kuglači Zaboka još jednom su pokazali da spadaju u sam hrvatski vrh, ali isto tako da za napredak ovog sporta u Zaboku nema straha.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook