Prethodni članak
Sljedeći članak

'K suncu prosi svaka roža' – nagradni natječaj za okućnice u Mariji Bistrici

Kod ocjenjivanja će se u obzir uzimati četiri kriterija: cvjetnost i krajobrazno uređenje; opremljenost; originalnost i utjecaj na izgled destinacije/ulice te opći dojam


Turistička zajednica Općine Marija Bistrica i ove godine provodi nagradni natječaj 'K suncu prosi svaka roža', za izbor najljepše okućnice na području općine. Natječaj traje od 01. lipnja do 20. kolovoza 2021. godine. Kod ocjenjivanja će se u obzir uzimati četiri kriterija: cvjetnost i krajobrazno uređenje; opremljenost; originalnost i utjecaj na izgled destinacije/ulice te opći dojam.

Prema ocjeni komisije dodijelit će se tri nagrade, i to prvo mjesto poklon bon od 500,00 kuna, drugo mjesto poklon bon od 300,00 kuna, te treće mjesto poklon bon od 200,00 kuna. Također, nastavlja se tradicija od prošle godine kada je uvedena nagrada publike, koja će se birati putem facebook stranice Visit Marija Bistrica. O dodjeli nagrada sudionici će biti naknadno obaviješteni. Prijave na nagradni natječaj nisu potrebne, komisija će obilaziti sva naselja općine Marija Bistrica te fotografirati okućnicu. U slučaju da netko želi prijaviti svoju okućnicu molimo vas da to učiniti putem e-maila: [email protected], osobno ili telefonom 049/ 468 380. (Elvis Lacković)

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook