Prethodni članak
Sljedeći članak

JEZIVO: Provalili u mrtvačnicu u Zaboku pa sve iznenadili onime što su ukrali


Tijekom proteklog vikenda, dakle negdje između 8. i 11. ožujka, nepoznati je počinitelj (ili više njih) provalio u mrtvačnicu na Gradskom groblju u Zaboku, doznaje Zagorje.com.

Tu nam je informaciju potvrdila i Sonja Horvat, direktorica gradskog poduzeća Plavinka, koje upravlja grobljem.

Kako nam je otkrila direkrorica Horvat, provalnici su iz mrtvačnice ukrali - pazite sad - motornu pilu.

-Iz prostorije unutar mrtvačnice, gdje držimo alat, ukrali su nam motornu pilu marke Husqvarna. Mi smo događaj prijavili policiji, a kako je objekt pod video nadzorom, a i motorna pila ima svoj serijski broj, nadamo se da će policija pronaći počinitelja - rekla nam je direktorica Horvat.

Iz PU krapinsko - zagorske potvrdili su nam da su jučer zaprimili prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća iz Zaboka da je provaljeno u objekt kojim to poduzeće upravlja te da je iz njega otuđen motorni alat. - Riječ je o kaznenom djelu teške krađe, a policijski službenici PU krapinsko - zagorske provode kriminalističko istraživanje i tragaju za počiniteljem - rekli su iz policije za Zagorje.com.

Inače, kako nam je otkrila direktorica Horvat, ovo, nažalost, nije prva krađa iz zabočke mrtvačnice i groblja. - Krade se svašta. Vjerovali il ne, prošle su nam godine iz wc-a mrtvačnice ukrali čak i dasku s wc školjke - otkrila nam je direktorica Sonja Horvat.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook