Prethodni članak
Sljedeći članak

[JEDNOGLASNA ODLUKA NSKZŽ] Omladinac ipak prvoligaš


Izvršni odbor NSKZŽ na posljednje održanoj sjednici jednoglasno je donio odluku da se Omladincu iz Dubrovčana da rok do 25.07. 2019. da pokrene tri kategorije mladeži (pionire, mlađe pionire i juniore), te da igralište produži za 1 metar i proširi za 1,60 metara. Ako ispuni te uvjete Omladinac će postati punopravan član I. Županijske nogometne lige u sezoni 2019./2020. Neposredno prije zaključenja ovog broja kontaktirali smo predsjednika Omladinca, Ante Čvorka, koji je vrlo optimističan.


-Sve ide prema planu i mislim da ćemo do 25. srpnja ispuniti sve uvjete koje je pred nas stavila Stručna komisija. U omladinski pogon okupili smo dovoljan broj članova, a početkom tjedna ćemo ih poslikati i registrirati. Što se tiče dimenzija igrališta tu su radovi u punom jeku i mislim da ćemo ih bez problema završiti u zadanom roku. Iskreno se nadam da će Omladinac iduće godine biti član I. ŽNL KZŽ, što će našim igračima i navijačima biti nagrada za jednu odličnu sezonu. Moram zahvaliti svim prijateljima kluba, sponzorima, a prije svega općini Veliko Trgovišće, na pomoći pri ispunjavanu uvjeta za licenciranje - izjavio nam je Ante Čvorak.


Prolaskom Straže u viši rang i ulaskom Jedinstva i Omladinca, I. ŽNL KZŽ ove bi sezone trebala imati 14 nogometnih klubova. Uz spomenute tu su još: Golubovec, Inkop, Ivančica, Klanjec, Matija Gubec, Oroslavje, Oštrc, Pregrada, Rudar DZ, Rudar M, Stubica i Zagorec VT.


Odluka o nastupu Omladinca u I. ŽNL KZŽ, trebala bi biti potvrđena na plenumu klubova, koje će se održati 26. srpnja, s početkom u 19 sati, u prostorijama NK Rudar DZ u Dubravi Zabočkoj. Izvršni odbor donio je odluku da će I. ŽNL KZŽ započeti s natjecanjem 25. kolovoza, dok će se posljednje jesensko kolo odigrati 17. studenog, a u istim terminima održat će se i natjecanje u II. ŽNL KZŽ, u koju se od ove sezone vraća Vatrogasac iz Brezove.


Iskreno se nadamo da će Omladinac ispuniti sve uvjete i da će od ove sezone biti županijski prvoligaš, te će tako biti nagrađen za zasluženo osvojanje prvenstva u II. ŽNL KZŽ.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook