Prethodni članak
Sljedeći članak

Javna rasprava o uređenju Šemničkih toplica

Uvid u Prijedlog Plana u vrijeme trajanja javnog uvida moguć je i na službenoj web stranici Grada Krapine, gdje su i sve druge detaljnije informacije


Grad Krapina objavio je Javnu raspravu o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističko-rekreacijskog predjela Šemničke toplice, a održava se u razdoblju od 4. travnja do 3. svibnja ove godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave, Prijedlog plana bit će izložen na javni uvid u prostorijama Upravnog odjela Grada Krapine, svakim danom osim subote i nedjelje od 8 do 14 sati. Uvid u Prijedlog Plana u vrijeme trajanja javnog uvida moguć je i na službenoj web stranici Grada Krapine, gdje su i sve druge detaljnije informacije. Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističko-rekreacijskog predjela Šemničke toplice sa stručnim obrazloženjem izrađivača održat će se 15. travnja u Gradskoj vijećnici Grada Krapine.

Očitovanja, primjedbe i prijedlozi na Prijedlog UPU-a Šemničke toplice mogu se davati cijelo vrijeme tijekom javne rasprave, zaključno do 3. svibnja 2019. godine. Građani i udruge u raspravi mogu sudjelovati na način da mogu upisati primjedbe i prijedloge u knjigu primjedbi koja se nalazi uz prijedlog plana izložen na javnom uvidu, mogu postavljati pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, mogu uputiti nositelju izrade plana pisane primjedbe i prijedloge.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook