Prethodni članak
Sljedeći članak

Izložba ljetnih radova DND-a Donja Stubica

Tokom ljetnih školskih praznika provodile su se likovne i kreativne radionice sa osnovnoškolskom djecom, a članovi i volonteri DND-a Donja Stubica sa zadovoljstvo su ovom izložbom pokazali što su djeca napravila u proteklom razdoblju.


U galeriji STUB-KLUB-a u Donjoj Stubici otvorena je izložba ljetnih radova  DND-a Donja Stubica. Obzirom da je i ove godine Krapinsko-zagorska županija financirala projekt Dječje ljeto u Stubici u kojem se između ostalog tokom ljetnih školskih praznika provode likovne i kreativne radionice sa osnovnoškolskom djecom članovi i volonteri DND-a Donja Stubica sa zadovoljstvo su ovom izložbom pokazali što su djeca napravila u proteklom razdoblju.

Radionice je osmišljavala i vodila volonterka Tanja Bakek kojoj su pomagale i mlade volonterke Paula Jozić i Marta Hren naročito u osmišljavanju samog postava ove izložbe. Na samom otvorenju izložbe Zvonimir Babić, tajnik DND-a Donja Stubica je naglasio da je djeci za kreativnost i likovno izražavanje potrebno samo 5 stvari: kist, boja, papir, ljepilo i škare, a sve ostalo samo nadopunjava ideje. Na izložbi su se mogli vidjeti naslikani i napravljeni crveni makovi u 3D tehnici, raznobojni papirnati čamci i brodići koji plove po velikim oslikanim „morima“, a u ljetnim 3D razglednicama pročitati zanimljive ljetne poruke koje su osmislila djeca.

Centralni postav izložbe prikazao je morski detalj u kojem su dominirale ribice od zgužvanog papira, morski konjici, ježinci i velike hobotnice. U prigodnom programu nastupila su i sama djeca koja su pohađala kreativne radionice. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook