Prethodni članak
Sljedeći članak

Izbori za članove mjesnih odbora u Krapinskim Toplicama

Prijedlozi lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Općinskom izbornom povjerenstvu u roku 14 dana od dana stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora, odnosno do 23. travnja 2019. do ponoći


Općinsko vijeće Općine Krapinske Toplice na prošloj sjednici raspisalo je izbore za članove vijeća mjesnih odbora u Općini Krapinske Toplice. Izbori će se održati 26. svibnja, istovremeno s izborima za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Prijedlozi lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora moraju biti dostavljeni Općinskom izbornom povjerenstvu u roku 14 dana od dana stupanja na snagu Odluke o raspisivanju izbora, odnosno do 23. travnja 2019. do ponoći. Izbore za članove vijeća mjesnih odbora provodi Općinsko izborno povjerenstvo i birački odbori za provođenje izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Sjedište Općinskog izbornog povjerenstva je u prostorijama Općine Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Sve obavijesti vezano na provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora mogu se dobiti u sjedištu Povjerenstva radnim danom od 8 do 14 sati na telefon broj 049 232 267 ili 049 501 333.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook