Prethodni članak
Sljedeći članak

Iva Požarić, natjecateljica za Miss Krapinsko-zagorske županije:"Na izbor za miss me nagovorila moja majka"

Zagorje.com će vam pobliže predstaviti mlade ljepotice, koje će se natjecati u kategorijama sporta, talenta, intervjua, modelinga te multimedije...


Zahuktava se natjecanje za Miss Krapinsko - zagorske županije. U završnici izbora sudjeluje deset mladih djevojaka, a sada ih imate priliku i pobliže upoznati.

Zagorje.com će vam pobliže predstaviti mlade ljepotice, koje će se natjecati u kategorijama sporta, talenta, intervjua, modelinga te multimedije. Djevojke se intenzivno pripremaju za svečanu završnicu natjecanja!

"Ja sam Iva Požarić, dolazim iz Gornje Pacetine imam 22 godine. Završila sam srednju školu u Pregradi. Po zanimanju sam dentalni tehnicar, i trenutno upisujem fakultet. Volim životinje, izazove, putovanja u slobodno vrijeme bavim se fotografijom. Jako sam energična, pozitivna i kreativna osoba. Na izbor za miss me nagovorila moja majka, oduvjek je imala želju da se prijavim na nesto tako. Jako se veselim izboru za miss Krapinsko-zagorske županije i imam jako veliku tremu pred prvi izlazak na pozornicu, ali vjerujem da kad zakoračim na pozornicu da će i trema će nestati, jer ce moja seka Jana biti pored mene koja je također prošla u ovom izboru. Poručujem svim djevojkama da se prijave na izbor za miss jer ovo donosi jedno predivno veselo iskustvo sa puno novih prijateljstva. Sve ste vi predivne i svaka zaslužuje svoje mjesto u ovom izboru. U sljedecih 5 godina mislim da ću svoje obrazovanje, što imam u planu zavrsiti, raditi ono što volim i izgraditi dobre temelje za budućnost. Želim se zahvaliti svim divnim ljudima koji su me izabrali i pružili mi priliku na ovom izboru."

Pogledajte među kojih jedanaest ljepotica se krije Miss Krapinsko-zagorske županije

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook