Prethodni članak
Sljedeći članak

Iskustva KZŽ predstavljena na Regionalnoj konferenciji Međimurske županije

Zamjenica župana Jasna Petek prisustvovala je Regionalnoj konferenciji Međimurske županije


Zamjenica župana Jasna Petek prisustvovala je Regionalnoj konferenciji Međimurske županije, koja je u organizaciji Međimurske županije, Hrvatske zajednice županija i Poslovnog dnevnika održana u utorak, 16. listopada u Termama Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri.

Zamjenica župana Jasna Petek je, zajedno sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem, županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem, zamjenikom župana Bjelovarsko-bilogorske županije Nevenom Alićem, zamjenikom Koprivničko-križevačke županije Ratomirom Ljubićem, te glavnim urednikom Poslovnog dnevnika Vladimirom Niševićem sudjelovala na tribini na kojoj se govorilo o zajedničkim izazovima s kojima se susreću županije središnje i sjeverozapadne Hrvatske, ali i o posebnostima svake od njih.

U sklopu Regionalne konferencije Međimurske županije održan je Intervju „1 na 1“ s ministrom uprave Lovrom Kuščevićem, prezentacija „Ulaganja Međimurske županije u ključna područja razvoja“ te panel diskusija na temu: “Razvoj i perspektive turizma u Međimurskoj županiji s naglaskom na privlačenje EU sredstava“

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook