Prethodni članak
Sljedeći članak

Invalid u kolicima opečen u požaru apartmana u Krapinskim Toplicama

Jutros je u Krapinskim Toplicama buknuo požar u kojem je ozljeđena jedna osoba, a nastala je i velika materijalna šteta


Jutros negdje iza 8 sati buknuo je požar u jednom od apartmana u prizemlju Ville Split u Krapinskim Toplicama, malog obiteljskog turističkog objekta u kojem se iznajmljuje nekoliko apartmana i soba. Obzirom da policijski inspektori tek trebaju utvrditi uzrok požara, nikakvih službenih informacija još nema, ali vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Krapinske Toplice, koji su ugasili požar, rekli su nam da je prije njih na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, obzirom da se u apartmanu u prizemlju, u kojem je požar buknuo, nalazio invalid u kolicima, sin vlasnika Ville Split. Riječ je o mladiću za kojeg su nam rekli da ima negdje između 23 i 27 godina. 

Kako su nam ispričali, navodno je upravo otac izvukao sina invalida iz plamtećeg apartmana, a u trenutku kad su stigli vatrogasci, djelatnici Hitne pomoći već su mu pružali pomoć te ga potom odvezli u Opću bolnicu Zabok.

U ovom trenutku, kako doznajemo, još uvijek je na liječničkoj obradi u zabočkoj bolnici, tako da nismo uspjeli doznati o koliko teškim opeklinama i ozljedama se radi.

Obzirom da je požar buknuo u jednom apartmanu u prizemlju, rekli su nam vatrogasci, od velike temperature rastopila su se i izgorjela sva vrata u prizemlju, koje je potom kompletno uništeno, dok je na katu nastala tek šteta zbog dima. 

Kako u prizemlju vatrogasci nisu pronašli peć na drva, ne znaju koji je mogući uzrok požara, no rekli su nam da su neki od mogućih uzroka ili kvar na elektroinstalacijama ili pak kvar na sustavu grijanja na plin, no, ponavljamo, to sve treba utvrditi policijski inspektor koji će napraviti očevid.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook