Prethodni članak
Sljedeći članak

I ovogodišnji Tjedan kulture, zabave i športa obiluje raznolikim događanjima

Danas je u prostoru svetokriške Vinoteke održana konferencija za medije povodom održavanja 47. Tjedna kulture, zabave i športa


O kruni samog događanja, festivalu pjevača amatera 'Prvi glas Zagorja', govorio je Franjo Mraz ističući da će se ove godine natjecati 18 pjevača amatera s jednom kajkavskom i jednom zabavnom skladbom. I ove će godine dvoras Sveti Križ Začretje biti poprište raznih kulturnih zbivanja u sklopu ove manifestacije poput koncerta Mateja Meštrovića i Sudar Precussiona, izložbe Vjere Reiser, predstave HNK iz Varaždin i dr.

Načelnik Svetog Križa Začretja, Marko Kos istaknuo je da je financijska konstrukcija gotovo zaokružena zahvaljujući donatorima i sponzorima. - Pokušali smo omogućiti različite sadržaje za sve dobne skupine i ukuse. Zahvaljujem se svima koji kroz čitavu godinu predano rade na organizaciji ove manifestacije – dodao je Kos. Bogat program dodatno aktraktivnim čini nastup poznatih estradnih imena poput Lane Jurčević, Psihomodo Popa, Divljih jagoda te Abba Real Tribute band.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook