Prethodni članak
Sljedeći članak

Humanitarna prodajna izložba slika za dvanaestogodišnju Nikolinu Herak

Nikolina boluje od limfoplastične akutne leukemije. Djevojčici svakodnevno trebaju lijekovi za liječenje leukemije i ponovni povratak u svakodnevni život


Mjesni odbor Bočadir u općini Konjščina organizira humanitarnu prodajnu izložbu slika umjetnika 1. likovne kolonije grada Zlatara te umjetničke radove Darka Domišljanovića i Kristijana Gradečkog te Ide Domišljanović, Božene Keščec i Birgit Brlečić. Humanitarna akcija održava se za 12-godišnju Nikolinu Herak, koja boluje od limfoplastične akutne leukemije. Bolest je u stanju remisije, no djevojčici svakodnevno trebaju lijekovi za liječenje leukemije i ponovni povratak u svakodnevni život.

Izložba će se održati u subotu, 23. listopada u Društvenom domu u Bočadiru. Otvorenje je u 10 sati i predviđeno je da traje do 18 sati. Slike i radovi umjetnika prodavat će se po nižim cijenama, a moći će se dati i dobrovoljni prilozi. Na web stranici Općine Konjščina objavljen je i poseban račun otvoren za ovu akciju, Nikolina Herak, SWIFT/BIC ZABAHR2X, IBAN HR1823600003118432094, a organizatori pozivaju sve koji to mogu da se uključe.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook