Prethodni članak
Sljedeći članak

Hotel Matija Gubec otvorio pet novih Zagorskih sauna

Veliki napori su se ulagali u vraćanje starog sjaja hotela i toplica. Da se kvalitetno radilo govori i činjenica da smo u 2016. godini ostvarili 24.539 noćenja – rekao je direktor marketinga Filip Poštek


U zagorskoj javnosti mnogo se govori o odličnim turističkim rezultatima čije su brojke sve veće iz godine u godinu. Iako je stubički kraj nekada slovio kao jedna od važnijih turističkih destinacija u našoj županiji, prije nekoliko godina loše su odluke i nesavjesno poslovanje na rub propadanja dovele i Hotel Matija Gubec koji je bio glavni pokretač turizma tog kraja. Ipak, obitelj Poštek preuzela je upravljanje Hotelom i bazenima 2015. godine te svojim ulaganjima i radom ponovno je privukla goste u Stubake.


Filip Poštek, direktor marketinga u Hotelu Matija Gubec osvrnuo se na poslovanje u 2016. godini, koje je, prema njegovim riječima, bilo i više nego uspješno. - Prošla godina je za hotel i njegovo osoblje prije svega bila jako radna. Veliki napori su se ulagali u vraćanje starog sjaja hotela i toplica. Da se kvalitetno radilo govori i činjenica da smo u 2016. godini ostvarili 24.539 noćenja – rekao je Poštek dodajući da gotovo 50% gostiju, ako izuzmemo domaće goste, dolazi iz susjedne Slovenije. I više od brojki, Poštek ističe da su bitne reakcije i povratne informacije gostiju. Oni im se, priča, redovito vraćaju, a najviše hvale obnovljeni kupališni dio.


Unazad dvije godine u Hotel Matija Gubec mnogo se ulagalo. Otvoreno je tako novo krilo kupališnog djela s modernim garderobama i ormarićima, završena je rekonstrukcija poluotvorenog bazena, kompletno je promijenjeno krovište svih smještajnih paviljona, a prije nekoliko dana u pogon je pušten i novi wellnes sa pet sauna nazvanih 'Zagorske saune'. – Nama su zapravo najbitniji naši gosti i njihovo zadovoljstvo. Pokušavamo po vrlo pristupačnoj cijeni ponuditi maksimalno kvalitetnu uslugu. Obzirom da nam je wellness nešto novo u ponudi, našim gostima omogućili smo da njegovo korištenje bude u potpunosti besplatno. Dolaskom na kupanje i kupnjom ulaznice, svaki gost koji želi može koristiti novootvoreni wellness bez ikakve dodatne nadoplate – rekao je Poštek dodajući da će u narednom periodu pojačati aktivnosti za privlačenje gostiju s austrijskog tržišta koji su također počeli dolaziti u sve većem broju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook