Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ predstavio svog kandidata za načelnika Stubičkih Toplica

Na svojoj sinoćnjoj sjednici Općinska organizacija HDZ-a Stubičkih Toplica donijela je odluku o svom kandidatu za načelnika Općine

  • hdz stubaki

    Tomislav Mlinarić

  • hdz stubaki1

    Facebook Screenshot

  • hdz stubaki
  • hdz stubaki1

Foto: Facebook - HDZ Stubičke Toplice

Na 7. sjednici Općinske organizacije HDZ-a Stubičke Toplice, održanoj sinoć u Hotelu Matija Gubec, jednoglasnom odlukom članova općinskog i nadzornog odbora donesena je odluka kako će predsjednik OO HDZ-a Stubičke Toplice, Tomislav Mlinarić, biti kandidat za načelnika Općine Stubičke Toplice. Informacija je to koju je HDZ Stubičkih Toplica objavio sinoć po završetku sjednice na svojoj facebook stranici.

Podsjetimo, SDP je još prošle godine predstavio Anu Gospočić kao svoju kandidatkinju za načelnicu Stubičkih Toplica, a uz jučer predstavljenog HDZ-ovog kandidata, prema kuloarskim spekulacijama, za očekivati je kako će biti i nekih nezavisnih kandidata za tu funkciju. Naime, prema pričama mještana, ima nekoliko osoba koje su zainteresirane pokušati steći povjerenje svojih sumještana i nastaviti voditi Općinu nakon prerane i iznenadne smrti dugogodišnjeg načelnika Vladimira Bosnara, koji je bio omiljen među biračima i zadnjih nekoliko mandata na izborima "nedostižan" svakom svom protukandidatu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook