Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ bojkotira Županijsku skupštinu

Šturi jučerašnji poziv na tiskovnu konferenciju ŽO HDZ-a KZŽ gdje je samo pisalo da je tema rad Županijske skupštine, da


Šturi jučerašnji poziv na tiskovnu konferenciju ŽO HDZ-a KZŽ gdje je samo pisalo da je tema rad Županijske skupštine, danas su u prostorijama zagorskog HDZ- obrazložili predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a i saborski zastupnik Milivoj Škvorc, te županijski vijećnik i predsjednik MHDZ-a KZŽ Žarko Tušek.

- Odlučili smo se ne doći na sutrašnju Županijsku skupštinu zbog protesta. Župan oporbu potpuno ignorira i ne odgovara na naša pitanja i prijedloge, a njegovi odgovori sastoje se tek od tri rečenice, a to je dobit ćete pismeno', te se niti ne diže sa stolca - poručio je Škvorc.

- Sutra nećemo prisustvovati radu Županijske skupštine zbog nedemokratskog i netolerantnog ponašanja od strane župana Siniše Hajdaša Dončića jer ne uvažava i ne poštuje poziciju Skupštine, a time ni građane Krapinsko-zagorske županije koji su mu dali povjerenje. Župan HDZ doživljava kao nužno zlo, a vrhunac političkog rada i debata smatra oslikavanje po medijima, dajući intervju o kulinarskom umijeću, pa to sve skupa izgleda kao da je goli kuhar i sudionik Masterchefa, a ne da se bavi politikom - rekao je između ostalog Tušek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook