Prethodni članak
Sljedeći članak

[GRADIĆI-TONDACH] Zaslužena pobjeda Tondacha

23. kolo IV. NL-središte Zagreb, Gradići – TONDACH 1:2


Nogometaši Tondacha zasluženo su slavili u Gradićima protiv istoimenog domaćina rezultatom 2:1 u 23. kolu IV. NL-središte Zagreb. Tako su se Bedekovčanci popeli na sedmu poziciju i mirno čekaju posljednjih sedam kola lige.

Već u 1. minuti u šansi je Mlinarić, no u završnim trenutcima ponestalo mu je koncentracije da dovede svoju momčad u vdodstvo. Ostatak prvog dijela protekao je uglavnom u rastrganoj igri na sredini terena.
Tondach je poveo u 49. minuti. Bosec je probio desno i odlično uposlio Mlinarića koji ovaj puta ne griješi i rezultat je 0:1. Nakon toga gosti imaju 2-3 prilike za završiti utakmicu, no stvari se kompliciraju u 81. minuti kada lopta pogađa u ruku Postonjskog, a sutkinja Brozović iz Kutine pokazuje na bijelu točku. Družinec je pročitao stranu, čak je i malo dirao loptu, no udarac Lukića je bio prejak i lopta je odsjela u mreži za 1:1. Bedekovčanci su se brzo sabrali nakon šoka, no u 83. minuti iskusni Sedlar propušta stopostotnu šansu. Ipak u 85. minuti iskusni Čehulić nakon solo-prodora sa 6-7 metara udaljenosti pogađa mrežu domaćeg vratara za konačnih 1:2.

U idućem 24. kolu Tondach na svom travnjaku dočekuje drugoplasiranu momčad lige, Mladost iz Petrinje. Utakmica će se odigrati u subotu 27. 4. s početkom u 16.30 sati. Trener Bartolić neće na raspolaganju imati Borovčaka, Hendiju i Merkaša, no unatoč tome Tondach će dati sve od sebe da iznenani Petrinjce.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook