Prethodni članak
Sljedeći članak

[GRAD ZABOK POZIVA] Predložite kandidate za priznanja Grada

Prijedlozi se primaju do 3. travnja

  • foto: arhiva (prošlogodišnji dobitnici priznanja)

    foto: arhiva (prošlogodišnji dobitnici priznanja)


Do 3. travnja primaju se prijedlozi za dodjelu priznanja Grada Zaboka. Riječ je o priznanjima koja se dodjeljuju na svečanoj sjednici Grada Zaboka, a dodjeljuje se Povelja Grada Zaboka, Plaketa Grada Zaboka, Zahvalnica Grada Zaboka (koju dodjeljuje Gradonačelnik) i Povelja počasnom građaninu Grada Zaboka.

Povelja Grada Zaboka dodjeljuje se pojedincima, javnim i drugim ustanovama, poduzećima, jedinicama lokalne uprave i samouprave u zemlji i inozemstvu, državnim tijelima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju Grada Zaboka, ili ako na neki drugi način trajno zaduže Grad u oblasti stvaralaštva i suradnje. Uz povelju, fizičkim osobama se dodjeljuje i novčana nagrada u iznosu od 4.000 kuna. Plaketa Grada Zaboka pojedincima za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju ili ugledu Grada Zaboka za bilo koji vid stvaralaštva. Pravo predlaganja kandidata za dodjelu povelja i plaketa imaju članovi Vijeća, Gradonačelnik, radna tijela Gradskog vijeća te pravne i fizičke osobe s područja Grada Zaboka.

O dodjeli povelja i plaketa odlučuje Gradsko vijeće na prijedlog Gradonačelnika. Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o priznanjima Grada Zaboka smanjen je broj priznanja, tako da se sada dodjeljuje jedna povelja i dvije plakete.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Do 03:00 sata ujutro, zbog radova u tunelu Sveta tri kralja, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zatvorena je dionica autoceste između čvorova Krapina i Trakošćan, u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1. Na pojedinim dionicama autocesta i ostal...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program