Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Pregrada u potpunosti otplatio kredit za izgradnju Učeničkog doma

U listopadu 2017. godine bit će, također, otplaćen u cijelosti kredit za otkup zgrade stare elektre u centru Grada u iznosu od 1,36 milijuna kuna

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Pregrade održanoj prošle srijede donesena je Odluka o davanju suglasnosti Niskogradnji d.o.o. za sklapanje ugovora za kupnju nekretnina. Naime Niskogradnja d.o.o. dostavila je Gradu Pregradi zahtjev za davanje suglasnosti za sklapanje ugovora za kupnju zemljišta u Poslovnoj zoni zbog preseljenja na novu lokaciju. Vijećnici su donijeli Odluku o davanju suglasnosti na Izmjene i dopune Statuta Gradske knjižnice Grada Pregrade na način da je Ravnatelju/ici potrebna suglasnost osnivača - Grada Pregrade za ugovore o izvođenju investicijskih radova i nabavi opreme čija vrijednost prelazi iznos od 20.000,00 kn, umjesto dosadašnjih 1.000,00 eura, a s ciljem olakšavanja unapređenja rada Gradske knjižnice Grada Pregrade i javljanja na natječaje za dobivanje sredstava za nabavu opreme i investicijske radove.


Javnim dobrom proglašene su nerazvrstane ceste K -19.1 – Ž 2095- Drenški – Vinski potok, V- 27.2. – V30 – Odvojak II – Antonići – Kajbeti – V 27 i G-18.1.1. – G16 –spoj Fistrići – Galovići – odvojak Šoštarić Đurđa. Gradsko vijeće donijelo je i dvije Odluke o potpunom oslobođenju od plaćanja komunalnog doprinosa i to za: „DI HORVAT“, vl. Dragutin Horvat, za građenje građevine gospodarske namjene, pretežito uslužne djelatnosti – samoposlužna autopraonica i Vladi Vukmaniću za građenje građevine (dogradnja) stambeno poslovne namjene – strojna obrada metala. Gradonačelnik je iskoristi priliku kako bi informirao vijećnike o tome da je sa 30. lipnja 2017. u cijelosti otplaćen kredit za izgradnju Učeničkog doma u Pregradi u ukupnom iznosu od 2,5 milijuna kuna, te da će u listopadu 2017. godine biti otplaćen u cijelosti kredit za otkup zgrade stare elektre u centru Grada u iznosu od 1,36 milijuna kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac pozivamo na oprez: -na 269+000 km između čvora BABINA GREDA i čvora ŽUPANJA u smjeru Bregane  Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod GP Bajakovo u smjeru Srbije vozi se u koloni d...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program