Prethodni članak
Sljedeći članak

Glasajte za zagorske EU projekte

S područja Krapinsko – zagorske županije nominirana su dva projekta

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju od 2016. do 2017. godine.

S područja Krapinsko – zagorske županije nominirana su dva projekta: 1. Baltazar 3 i 2. projekt „Povećanje proizvodnih kapaciteta i osuvremenjivanje tehnološkog procesa društva TPK Orometal d.d. Sve projekte su nominirali regionalni koordinatori (regionalne razvojne agencije), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske. Uspješnim primjerima želi se istaknuti doprinos i značaj koji projekti sufinancirani sredstvima Europske unije imaju na poboljšanje životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika te hrvatskih građana u cjelini, odnosno gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.

ZA PROJEKT BALTAZAR 3 GLASAJTE OVDJE: https://strukturnifondovi.hr/projekti/baltazar-3/

ZA PROJEKT TPK OROMETAL GLASAJTE OVDJE: https://strukturnifondovi.hr/projekti/povecanje-proizvodnih-kapaciteta-i-osuvremenjivanje-tehnoloskog-procesa-drustva-tpk-orometal-d-d/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook