Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTOGALERIJA] Gordan Giriček i Marin Rozić posjetili Basketball camp Croatia u Zaboku

Prema riječima Petra Dujmovića do završetka 9. srpnja, barem će još 3-4 vrhunska košarkaša posjetiti kamp u Zaboku


Basketball camp Croatia koji se održava u sportskoj dvorani u Zaboku iza sebe ima već tri, iznimno zanimljiva radna dana. Prva skupina koja je trenutno u pogonu broji 80 polaznika, koji marljivo i predano rade uz deset trenera, među kojima su Jakša Vulić, Silvije Jenkač, Krešimir Žganec, Ivan Perinčić, Bariša Krasić i Robert Lež. Rad kampa budno prate njegovi idejni začetnici, Petar Dujmović-Pepi i Dragutin Črnjević-Chico. Gotovo svaki dan polaznike kampa posjeti neki poznati košarkaš. Seriju je otvorio Igor Marić, bivši igrač Zaboka, koji već dulji niz sezona uspješno igra u Slovačkoj. Posebno je bio zanimljiv četvrti dan kampa kada su gosti bili naši poznati košarkaši, Gordan Giriček i Marin Rozić. Dječaci i mladići, polaznici kampa, rešetali su ih pitanjima gotovo sat vremena, a Gordan i Marin strpljivo su odgovarali na sva pitanja i na taj način prezentirali nazočnima veliki dio svojih bogatih sportskih karijera. Posebno su bili zanimljivi odgovori Gordana Giričeka u kojima se osvrnuo na svoju bogatu NBA karijeru. Slijedilo je zajedničko slikanje, a potom i nastavak treninga u koji su buduće zvijezde hrvatske košarke ušle pune dojmova i motiva za dokazivanjem.

Prema riječima Petra Dujmovića do završetka  9. srpnja, barem će još  3-4 vrhunska košarkaša posjetiti kamp u Zaboku, a svakako se s velikim zanimanjem očekuje dolazak Zadranina, Ivea Ivanova, koji je dvije sezone bio ljubimac zabočke publike, a uz Marina Rozića i Ivana Ramljaka jedan je od ambasadora ovog kampa.

Gosti su se osvrnuli i na prelijepu zabočku dvoranu i ustvrdili da je jedna od najljepših, ako ne i najljepša u Hrvatskoj. Uz sve to dječaci imaju vrhunski smještaj u luksuznom hotelu Well, a na raspolaganju su im i svi sadržaji u Termama Tuhelj. Neprocjenjivo.

Iako je kamp još uvijek u svojoj prvoj polovini već sada sa sigurnošću možemo reći da je puni pogodak i sigurni smo da njegova budućnost nije upitna.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook