Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Zagorski obrtnici vrlo uspješni na Obrtničkim sportskim igrama

Na sportskim igrama sudjelovalo je gotovo 600 natjecatelja


Od 10. do 13. svibnja po peti put su uspješno u Malom Lošinju održane 11. Obrtničke sportske igre Hrvatske obrtničke komore, na kojima je sudjelovalo gotovo 600 natjecatelja. Od svog prvog izdanja obrtničke su sportske igre svake godine privlačile sve veći broj sudionika od kojih su brojni dokazali da su na sportskom terenu jednako vješti kao i na poslovnom. 

Pod motom „Važno je sudjelovati, ionako će pobijediti najbolji!“, u jedanaest sportskih disciplina natjecalo se oko 600 sudionika, obrtnika i obrtnica iz cijele Hrvatske.

Ekipa Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije osvojila je visoko drugo mjesto u najatraktivnijim sportskim disciplinama nogometu i potezanju užeta. Nastavak je ovo uspješnih nastupa predstavnika OKKZŽ na Obrtničkim sportskim igrama u najatraktivnijoj disciplini-potezanje užeta.

Naime, u Malom Lošinju prošle godine osvojeno je drugo mjesto,  2016. godine u Umagu 2. mjesto, 2014. godine u  Malom Lošinju 3. mjesto, a isto mjesto je osvojeno i 2013. također u Malom Lošinju.

Dodajmo kako je treće mjesto osvojeno i  2010 godine u Šibeniku, a osobitu radost izazvalo je ove godine osvojeno 2. mjesto nogometne ekipe OKKZŽ.

Suorganizator događanja je bila agencija Dubrovnik Sun, a domaćin Obrtnička komora Primorsko-goranske županije.  Sponzori uz OKKZŽ bili su Obrt Vidović - proizvodnja, servis i trgovina, vl. Vladimir Vidović iz Radoboja,  Obrt  Kaminko, graditeljstvo, servis i trgovina, vl. Stjepan mužek iz Petrovskog te Auto Mario, obrt za automehaniku, usluge, trgovinu i prijevoz, vl. Mario Petek iz Đurmanca.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook