Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Zagorke ''rasturile'' u Sloveniji

Ekipa DVD Bedekovčine prva, ekipa DVD Tugonica-Podgrađe treća, zajedno nepobjedive


U Črnomelju u Sloveniji održan je 22. Susret slovenske i hrvatske vatrogasne mladeži sa sudjelovanjem 32 vatrogasna društva. Među njima nastupile su i dvije ekipe iz Zagorje.

Ne samo da su nastupile, nego su bila izvrsne. Mladež ženska DVD Bedekovčina osovjila ja prvo mjesto, a mladež ženska DVD Tugonica-Podgrađe bila je treća. Obje ekipe udružene u ekipu pod nazivom ''Zagorke'' pobijedile su pak u priređenim vatrogasnim igricama.

Inače, DVD Bedekovčina, kao najuspješnije natjecateljsko društvo već dugi niz godina, ne samo u Zagorju, nego u cijeloj RH, 18 puta je bilo na ovom natjecanju od 22 održana, i to uglavnom sa dvije ekipe, a 2005. godine Bedekovčina je bila i domaćin ovog događaja.

Predsjednik DVD Bedekovčina i dugogodišnji voditelj mladeži Željko Odak, pohvalio je organizaciju i ljubaznost domaćina GS Črnomelj i GS Slovenije, podsjetivši da su visoki standardi organizacije postavljeni baš na Jezerima spomenute 2005. godine.

Također je napomenuo, kako su u kategoriji ženske mladeži nastupile i dvije ekipe koja su izborile olimpijadu, što još više daje na značaju rezultatima i DVD Bedekovčina i DVD Tugonica-Podgrađe.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook