Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] U prepunoj dvorani Doma kulture počeo Mjesec kazališta u Oroslavju

Ovogodišnja manifestacija otvorena je predstavom 'Ufuraj se i pukni' Kerekesh Teatra iz Varaždina


Ove subote u Domu kulture Oroslavje počeo je 13. Mjesec kazališta u Oroslavju kojeg Udruga mladih Feniks organizira povodom Međunarodnog dana kazališta.

U prepunoj dvorani Kerekesh Teatar iz Varaždina s predstavom je „Ufuraj se i pukni“ otvorio je ovogodišnju tradicionalnu manifestaciju.

U sklopu Mjeseca kazališta u Oroslavju u Domu kulture Oroslavje održat će se sljedeće predstave 9.3.2019. u 19:00 sati „Čista računica“, Dramska sekcija Udruge umirovljenika Marija Bistrica, 16.3.2019. u 19:00 sati „Smijeh nas veže i spaja“, AKUD „Žensko kazalište“ Gornje Jesenje i 23.3.2019. u 19:00 sati „Bibi i bubi“ Kerekesh Teatar. Ulaz je besplatan za predstave „Čista računica“ i „Smijeh nas veže i spaja“ dok za dječju predstavu „Bibi i bubi“ koju će po prvi puta Kerekesh Teatar izvodi u Krapinsko-zagorskoj županiji je ulaznica 30,00 kn. Ulaznice za predstavu „Bibi i bubi“ možete kupiti u uredu Udruge mladih Feniks na 2.katu Oro tržnice ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 16:00 do 20:00 sati te utorkom od 8:00 do 12:00 sati.

Mjesec kazališta u Oroslavju dio je projekta Oroslavski kulturnjak kojeg financira Ministarstvo kulture.

- Hvala pokroviteljima manifestacije Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, Krapinsko-zagorskoj županiji i Gradu Oroslavju. Hvala svim medijima koji nas prate Radio Stubica, Radio Marija Bistrica, Radio Zlatar, Radio Hrvatsko zagorje Krapina, Zagorski list, zagorje.com, Glas Zagorja i Zagorje International – poručili su organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook