Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Trgocentrov Supercentar u Zaboku dobio novo ruho

Nakon preuređenja, SuperCentar je svojim kupcima otvorio vrata


Trgocentrov Supercentar u Zaboku danas je svečano otvoren nakon preuređenja i uvođenja brojnih noviteta u svoju ponudu.  SuperCentar se prostire na 1600 m ², a u njemu će kupci moći pronaći zaista sve što im treba za dom, kućanstvo, prehranu.  Uskoro će se otvoriti i Tehnocentar tako da će ponuda uz postojeći Supercentar, Agrocentar i restoran koji se nalazi uz centralnu zgradu biti upotpunjena.

Proširena je gastronomska ponuda te se u Supercentru mogu kupiti  brojni pečeni proizvodi poput ćevapa, zagorskih štrukli, bunceka, krumpira i raznih pekarskih proizvoda.

Podsjetimo, Trgocentar u svojoj ponudi  mesnica ima svježe meso iz domaćeg uzgoja, a iz vlastite prerade u ponudi imaju roštilj program: čevape, pljeskavice, roštiljke te polutrajne kobasice jeger, slaninsku i domaću dimljenu kobasicu.

Ljubitelje fine kapljice oduševit će Trgocentrova vinoteka s velikim izborom domaćih i stranih vina. Tu je i proširena voćarna s još bogatijim izborom voća i povrća.

Prilikom preuređenja je puno pozornosti posvećeno vizualnom uređenju prodajnog centra kako bi se kupci što ugodnije osjećali u svojoj kupovini.

Ne smijemo zaboraviti spomenuti kako se i ulaz i izlaz sada nalaze na centralnoj strani zgrade, a još jedan od noviteta je aparat za otkup ambalaže koji će korisnicima omogućiti jednostavniji i brži postupak otkupljivanja povratne ambalaže.

Radno vrijeme Supercentra je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook