Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Otvorena preuređena trgovina Trgostila u robnoj kući u Oroslavju

Kupce je u trgovini dočekao drugačiji razmještaj, s kompletno novom opremom, rasvjetom, stropom i policama te, povodom završetka svih radova, razne degustacije


Prošlog je petka i službeno otvorena preuređena trgovina Trgostila u oroslavskoj robnoj kući. Nakon što su nešto manje od mjesec dana trajali radovi na uređenju interijera, ali i eksterijera te je trgovina zbog velikih radova bila dva tjedna zatvorena, sada je kupcima predstavljen preuređeni prostor.

– U zadnje dvije, tri godine uredili smo desetak većih prodajnih mjesta, pa s time nastavljamo i dalje. Zadnje preuređenje u ovoj trgovni imali smo 2005. godine, a vrijeme traži svoje i treba stalno ulagati, kako bi kupcima bilo ugodnije – rekao je komerijalni direktor Trgostila Josip Novosel.

A kupce je u trgovini dočekao drugačiji razmještaj, s kompletno novom opremom, rasvjetom, stropom i policama. Povodom završetka svih radova i kao zahvala svim kupcima na strpljivosti jer su se neki radovi izvodili " u hodu", Trgostil je pripremio razne degustacije sa svojim poslovnim partnerima - degustaciju mesnih delicija s roštilja"Kudelić" i PIK Vrbovec, pekarskih proizvoda Čakovečkih mlinova, pivo Zagrebačke pivovare, mogla se popiti i fina Frankova kavica, degustirati proizvodi iz asortimana "Giane", a bila su tu i razna iznenađenja za kupce. 

Pravi izbor za kupovinu u ovo blagdansko vrijeme sigurno vam može biti Trgostilova Robna kuća "ORO" u Oroslavju jer uz preuređeni odjel prehrane svakako treba posjetiti i odjel tekstila Centra na 1. katu i odjel bijele tehnike i kućanskih potrepština na 2. katu. 

Valja spomenuti i da su u studenome započeli radovi na Trgostilovoj trgovini u Andraševcu. Kompletno je uklonjen stari objekt te kreće izgradnja novoga objekta i prodajnog prostora koji će biti u skladu s današnjim suvremenim kretanjima u trgovini, kažu iz Trgostila, a nova će trgovina biti otvorena do Uskrsa.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook