Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Marko Tomas trenirao s košarkašima Zaboka

Marko je tako prihvatio poziv svog brata Ivana, koji mu je nakon suigrača i pomoćnog trenera, sada po prvi puta bio i glavni trener na jednom treningu


U ponedjeljak se igračima Zaboku na treningu priključio Marko Tomas, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u posljednjem desetljeću. Marko je tako prihvatio poziv svog brata Ivana, koji mu je nakon suigrača i pomoćnog trenera, sada po prvi puta bio i glavni trener na jednom treningu.

Svoju blistavu igračku karijeru započeo je zajedno sa svojim bratom u Zagrebu, a igrao je još za Real Madrid, Fuenlabradu, Fenerbahce Ulker, Cedevitu, Ankaru i Cibonu i naravno reprezentaciju Hrvatske. Samo njegovo prisustvo na treninzima Zaboka puno će značiti ovoj mladoj momčadi. Sportski direktor, Dragutin Črnjević, ponudio mu je da s momčadi Zaboka ode na petodnevne pripreme u Terme Olimje, no Marko još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu. Bez obzira što je iza njega duža pauza, u vrlo dobrom je stanju. Ne nedostaje mu ponuda, ali još nije stigla ona koja bi ga u potpunosti zadovoljila.

U Zaboku stoga tinja nada da bi Marko možda mogao odigrati i koju prvenstvenu utakmicu za Zabok, dok ne nađe kvalitetan angažman.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook