Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Dočekom u podne završio Advent u Mariji Bistrici

Program je počeo oko 11 sati, a atmosferu su zagrijali Nikolina Hižar i ''Full gas'', da bi 15 minuta do podneva na pozornicu izašli i glavi gosti - ''Barabe'


Manifestacija Advent u Mariji Bistrici završila jedanas, tradicionalnim dočekom u podne na središnjem bistričkom trgu. Program je počeo oko 11 sati, a atmosferu su zagrijali Nikolina Hižar i ''Full gas'', da bi 15 minuta do podneva na pozornicu izašli i glavni gosti - ''Barabe''.

Uz voditelje Anu Kruhak i Mirka Fodora, točno u podne čestitke su uputili načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, saborski zastupnik Žarko Tušek, župan KZŽ Željko Kolar i Ivan Fiolić Fio, koji je kasnije i izveo nekoliko pjesama. Priređen je i tradicionalni danji vatromet, a otvoren je i pjenušac. Za besplatno kuhano vino pobrinula se Udruga vinogradara Marija Bistrica, a vrhunac je bio izvlačenje bistričke božićne tombole, koja je ponudila 53 nagrade. Prva nagrada bio je automobil Hyundai i20 GO, kojeg je osigurao sponzor Hyundai Štagar. Bilo je ovo treće izdanje tombole u kojoj je prva nagrada auto, a prvi puta dobitnik, točnije dobitnica se nalazila na trgu. Riječ je o Ingeborg Hoppe iz Zagreba, kojoj je ključeve predao Miroslav Štagar. I ove godine na trgu se okupilo oko 8 tisuća posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook