Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Bračni par Pereković u Maloj Erpenji uredio predivnu kuću za odmor 'Dorota'

Mi zbog posla i obaveza u gradu nismo u mogućnosti provoditi u vikendici onoliko vremena koliko bismo htjeli, tako se i ideja o iznajmljivanju nametnula sama po sebi – istaknuli su Perekovići


Mala Erpenja za Tajanu i Roberta Perekovića prije šest godina postala je mjesto odmora, barem za vikend, od stresa i užurbanosti koje donosi život u Zagrebu. Tamo im se, kažu dogodila ljubav na prvi pogled sa Zagorjem kao i kućom koju su prepoznali kao idealno za stvoriti pravo utočište za odmor.

Uloženo mnogo truda

Naravno, na početku je bilo uloženo mnogo truda i vremena da bi se drvena kuća pretvorila u njihov mali raj, kako mu tepaju. - U početku nismo mogli ni zamisliti da bi se upustili u bavljenje iznamljivanjem pa smo sve što se ticalo uređenja radili polako i sa željom da se stvori jedno ugodno i opuštajuće okruženje u kojem bi odmor te druženja s obitelji i prijateljima bila što ljepša – rekla je Tajana.

Bazen

No, pričaju supružnici Pereković, sve češće su im postavljana pitala hoće li početi iznajmljivati svoju kuću. - Budući da je cijeli ovaj kraj vrlo raznolik, s puno prekrasnih mjesta koja vrijedi vidjeti i događaja koje ne bi trebalo zaobići, a mi s druge strane zbog posla i obaveza u gradu nismo u mogućnosti provoditi u vikendici onoliko vremena koliko bismo htjeli, tako se i ideja o iznajmljivanju nametnula sama po sebi – istaknuli su Perekovići koji su kuću za odmor nazvali ‘DoRoTa’, a da bi upotpunili ponudu kuće kraj nje su izgradili bazen.

Četiri zvjezdice

Postupak kategorizacije objekta kod Ureda državne uprave nije bio kompliciran, a period od podnošenja zahtjeva do dobivanja rješenja je zaista bio kratak. Kriterije za dobivanje četiri zvjezdice smo zadovoljili. Mislimo da se na kraju ipak isplatilo te da će i drugi osjetiti onu ljubav na prvi pogled koja je i nas uvela u cijelu ovu priču – zaključili su Perekovići.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook