Prethodni članak
Sljedeći članak

Forum mladih humanitarno za Luč Zagorja

U tom istom humanitarnom duhu, FM SDP-a Bedekovčina i Zabok organizirali su 14. siječnja 2017. godine humanitarni turnir u belotu u prostorijama NK Tondach u Bedekovčini.


Forum mladih SDP-a Bedekovčina i Forum mladih SDP-a Zabok nastavili su svoju tradicionalnu suradnju nakon uspješnog humanitarnog turnira pod parolom „Mi bi da su djeca sretna bar u prosincu“ kojem je cilj bio ostvariti božićne želje dvjema maloljetnim djevojčicama koje su se nalazile u teškoj životnoj situaciji te su zbog obiteljske problematike bile smještene u udomiteljskoj obitelji, a ono što su one željele, a mi smo uz pomoć ljudi velikih srca ostvarili,  bio je samo „normalan Božić“ odnosno božićne poklone.

U tom istom humanitarnom duhu, FM SDP-a Bedekovčina i Zabok organizirali su 14. siječnja 2017. godine humanitarni turnir u belotu u prostorijama NK Tondach u Bedekovčini. Sva prikupljena sredstva donirana su udruzi Šapica te skloništu za napuštene životinje Luč Zagorja kako bi životinjicama osigurali ono što im je najpotrebnije u nadolazećim zimskim danima. Cilj turnira bio je uzvraćanje ljubavi tim prekrasnim stvorenjima kao i pomoć ljudima koji se bezuvjetno brinu da svaka životinjica ima barem ono najosnovnije za život, što im je ponekad, zbog financijskih razloga, veliki problem.

FM SDP-a Bedekovčina i Zabok organiziranjem turnira humanitarne tematike osim same pomoći društvu, za cilj imaju i senzibilizirati cjelokupnu populaciju a osobito mlade ljude za društvenu problematiku te ih tim putem potaknuti na aktivizam, socijalnu osjetljivost te solidarnost. Pružanjem pomoći u različitim segmentima društva učimo naše mlade socijalnoj pravdi i važnosti humanitarnog djelovanja.

Prije svega, važno je zahvaliti svim ljudima velikog srca koji su podržali humanitarnu akciju te sudjelovali u turniru. Također, veliku  solidarnost pokazali su i NK Tondach Bedekovčina koji je ustupio prostor za održavanje turnira te Punkt Beer House iz Mokrica i Bistro-pizzeria „Tom Tom“ iz Zaboka koji su  kao sponzori osigurali nagrade za prva tri mjesta.

„Forumaši“ su 28. siječnja 2017. godine posjetili sklonište za napuštene životinje Luč Zagorja u Selnici, a 09. veljače 2017. Udrugu Šapica u Zaprešiću, te tom prilikom također izvršili donaciju. Forum mladih SDP-a vodi se tezom da se ljubav ljubavlju vraća te još jednom zahvaljujemo svim akterima humanitarnog turnira.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook