Prethodni članak
Sljedeći članak

FOND NAGRADA 8.000 kuna: Malonogometni turnir u Lugu Zabočkom

Kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Tradicionalni malonogometni turnir u Lugu Zabočkom na igralištu kod prostorija Udruge Lug sport održat će se u nedjelju 8. srpnja s početkom u 9:30 sati. Kao i svake godine, fond nagrada je bogat – iznosi čak 8.000 kuna. Ekipa koja će osvojiti prvo mjesto osvojit će 3.500 kuna, pehar i 10 dresova, ekipa koja će osvojiti drugo mjesto osvojit će 2.500 kuna, pehar i loptu, a ekipa koja zauzme treće mjesto 1.500 kuna, pehar i lopta, a četvrta ekipa osvojit će 500 kuna i pehar. Naravno, tu su i osigurane nagrade za najbolje pojedince. – Dođite i uživajte u našoj bogatoj ponudi jela i pića dok za Vas svira Luna bend – pozivaju organizratori.

Kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a prijave za turnir su do 8. srpnja. Informacije možete dobiti na broj 098/1790-080.

Pokrovitelji su GeoBt, City park Zabok, City Caffe Zabok, Trgocentar, Honing, Meditex, Optana 22 d.o.o., Pizzeria Glorija, Interijeri Piljek, Mundus Moda d.o.o. , Strahinjčica, Gradex & co d.o.o., Športska zajednica Krapinsko-zagorske županije, a medijski partneri su Zagorski list i Radio Zabok, dok je pokrovitelj Grad Zabok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook