Prethodni članak
Sljedeći članak

Elan Croski kup: Dva druga mjesta za Sašu Tršinski

INNERKREMS (AUT) : Treća i četvrta utrka Elan Croski kupa za konkurenciju starijih djevojčica vožena je u austrijskom In


INNERKREMS (AUT) : Treća i četvrta utrka Elan Croski kupa za konkurenciju starijih djevojčica vožena je u austrijskom Innerkremsu. Prvog dana vožen je veleslalom pod nazivom memorija Zdenka Mahmeta, dok je drugi dan bio rezerviran za slalom radnog naziva Kup Medveščaka.

Obje utrke zabočka skijašica, Saša Tršinski, završila je na drugom mjestu iza svoje najveće rivalke, Andree Komšić. Saša je dobro vozilo veleslalom, no vidjelo se da ima još rezervi. Zbog visokih temperatura (+9) staza je bilo vrlo mekana, a zna se da Saši odgovaraju ledene i tvrde staze.

Posebno veseli što je u slalomu smanjena razlika na samo sekundu i jedanaest stotinki. Iz dana u dan vidljiv je napredak u ovoj disciplini.

Nakon četiri utrke Andrea Komšić skupila je 380 bodova, dok je na Sašinom kontu 340 bodova. Čeka nas jedna uzbudljiva sezona u ovoj konkurenciji koju će obilježiti ove dvije skijašice, dok je ostatak konkurencije u popriličnom zaostatku.

Rezultati

Memorijal Zdenka Mahmeta-Veleslalom: 1. Andrea Komšić 1:56.73 (Nordis), 2. SAŠA TRŠINSKI 1:57.52, 3. Dea Mataić 1:58,98 (obje Zagreb), …

Kup Medeveščaka – Slalom: 1. Andrea Komšić 1:29.92, 2. SAŠA TRŠINSKI 1:31.03, 3. Dea Mataić 1:35.87 (obje Zagreb)…

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook