Prethodni članak
Sljedeći članak

Ekipa desetogodišnjaka zabočkog KK 'Ksaver' odigrala svoje prve utakmice

Utakmica protiv vršnjaka iz Čakovca zasigurno im je ostavila gorak okus, obzirom da mali 'Ksaveri' u toj utakmici nisu uspjeli ni jednom ubaciti loptu u obruč


Košarkaški klub 'Grafičar' iz Ludbrega jučer je organizirao 'Trokut turnir 2017.' za igrače rođene 2007. godine, a uz njih kao domaćine, nastupili su i KK 'Međimurje' iz Čakovca te KK 'Ksaver' iz Zaboka. U prvoj utakmici mali su zabočki košarkaši izgubili od domaćina turnira rezultatom 72:3, no druga utakmica protiv vršnjaka iz Čakovca zasigurno im je ostavila gorak okus, obzirom da mali 'Ksaveri' u toj utakmici nisu uspjeli ni jednom ubaciti loptu u obruč, već su izgubili s pomalo neuobičajenim rezultatom 70:0.

-Prihvatili smo poziv na ovaj turnir iz razloga što naša ekipa još nikad nije igrala utakmicu, a negdje se mora početi. Obzirom da redovito treniraju i puno se trude, odlučili smo se za taj prvi korak. Rezultat je tu u drugom planu, bitno nam je da smo napravili taj korak, sad nastavljamo s radom i dogovaramo daljnje prijateljske utakmice, kako bi sakupili što više iskustva. Ovaj rezultat nas nikako neće obeshrabriti  - rekao nam je trener Branko Sadaić.

Spomenimo na kraju da su domaćini iz Ludbrega na koncu osvojili turnir, pobijedivši male Međimurce sa 44:17.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook