Prethodni članak
Sljedeći članak

Edukativne radionice, u sklopu projekta 'Izgradnja reciklažnog dvorišta'

Općina Hum na Sutli poziva sve zainteresirane građane na edukativne radionice na kojima će se informirati javnost o odvojenom prikupljanju otpada i važnosti reciklažnog dvorišta


U sklopu provedbe projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta – Hum na Sutli“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda, Općina Hum na Sutli poziva sve zainteresirane građane na edukativne radionice na kojima će se informirati javnost o odvojenom prikupljanju otpada i važnosti reciklažnog dvorišta u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom.

Cilj održavanja radionica je osvijestiti građane o stanju gomilanja otpada u neposrednoj okolini te mogućnosti iskorištavanja odbačenih stvari poput različite ambalaže, plastičnih boca, čepova, ostatka tekstila, žica, daščica i slično, koje će sudionici radionice kroz kreativni, stvaralački proces oblikovati u nove vrijednosti i predmete.

Radionice će održati dr.art. Mirjana Drempetić H. Smolić. Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu: 10. studenoga u prostorijama Općine Hum na Sutli (velika dvorana) u trajanju od 9 do 11 sati na temu dekoriranje stakla i u prostorijama Općine Hum na Sutli (velika dvorana) u trajanju od 11 do 13 sati na temu izrade skulptura od ambalaže (trash art).

S obzirom da je broj sudionika ograničen, iz Općine mole da svoje sudjelovanje prijavite, s naznakom termina, na slijedeću mail adresu: [email protected] ili na broj telefona 049/382-382.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook