Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvije prometne nesreće i požar štale u protekla 24 sata

Prometne nesreće dogodile su se u Krapini i Donjoj Stubici, a požar štale u Petrovoj Gori

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 91 poziva na broj 112. Većina poziva po kojima je ŽC 112 postupao odnosila se na intervencije ekipa hitne medicinske pomoći, kojih je u posljednjih 24 sata bilo 18.

Dogodila se jedna prometna nesreća tj. sudar dva osobna vozila u Krapini gdje nije bilo ozlijeđenih osoba te jedna prometne nesreća, slijetanje vozila s ceste u Donjoj Stubici u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Vatrogasne postrojbe intervenirale su u gašenju požara na objektu (štali) u Petrovoj Gori.

Dogodio se i slučaj nesreće na radu u ljevaonici DUNI u Kumrovcu gdje je došlo do prevrtanja te su dva radnika teže i dva lakše ozlijeđena, o čemu je naš portal jučer pisao.

Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska jučer, 10. siječnja oko 2.15 sati u mjestu Domahovo došlo je do požara u kući, u vlasništvu 78-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Do požara je došlo uslijed ispadanja žara iz peći te se vatra proširila na drveni zid i namještaj u prostoriji koji su izgorjeli.

Zbog udisanja dima, 78-godišnjem vlasniku liječnička pomoć pružena je u OB Zabok, dok se materijalna šteta cijeni na nekoliko tisuća kuna

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook