Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodjela stipendija srednjoškolcima u Zlatar Bistrici

Dodijelit će se 8 stipendija u iznosu od 350 kuna mjesečno


Načelnik Općine Zlatar Bistrica donio je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola. Prema natječaju za stipendije prema socijalnom statusu dodijelit će se 8 stipendija u iznosu od 350 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 % prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko - zagorske županije u prethodnoj godini te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini Zlatar Bistrica. Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu koji se može podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica, zajedno s pratećim izjavama koje se prilažu uz zahtjev.

Popunjeni zahtjevi sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, zaključno s 12. studenog u zatvorenoj omotnici sa naznakom „NATJEČAJ ZA STIPENDIJU - NE OTVARAJ“.

Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće se smatrati važećim. Rezultati natječaja objaviti će se putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica www.zlatar-bistrica.hr i na oglasnoj ploči Općine Zlatar Bistrica u roku od 15 dana od dana završetka natječaja. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook