Prethodni članak
Sljedeći članak

DOĐITE NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA: Evo kako će izgledati novi 'Regenerator'

Nastupit će brojni izvođači


foto: Facebook ZCUK Regenerator

U petak 18. svibnja s početkom u 21 sat u ZCUK Regeneratoru održat će se javna prezentacija projekta izgradnje centra urbane kulture kojega će činiti tri samostojeća objekta s trgom na kojem će biti stalno natkrivena pozornica.

Ovaj prostor biti će kreativni inkubator za mlade. Re-GENERATOR sadržavat će: hostel, malo boutique kino, društvene prostorije, koncertni prostor, sviraone, studio, uredske i druge prateće prostorije. U projektu Gradu Zaboku partneri su udruge Regenerator, HGF, Mraz, Mreža udruga Zagor i Gokul.

Prezentaciju projekta održat će gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek i arhitekt Tomislav Vreš iz Mikelić - Vreš arhitekti d.o.o. uz potporu Krapinsko-zagorske županije i Zagorske razvojne agencije. Glazbeni program odvijat će se paralelno na dvije lokacije u ZCUK Regeneratoru i Ljetnoj pozornici Polanović u Zaboku, a nastavit će se i u subotu 19. svibnja.

Nastupit će Zadruga, Krešimir Oremuš, Thee Larche, Ganja $iljo, DJ Luccas W, Greed Breed, Nezbit, NPK-H, Noxin, The Lost, Flying Rabbit, Jurica Vugrek, Viktorija Šakoronja, Marija & Marijana, United Collorsof Tartan, K-15 i mnogi drugi.

Više o samom projektu moći ćete vidjeti u petak.

Detaljan program potražite na FB eventu ZCUK Regeneratora, Grad Zabok - info i službenim stranicama Ha|Ge|eF i Grada Zaboka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook