Prethodni članak
Sljedeći članak

''Dobro je, Klanječko je'' sutra na trgu u Klanjcu


Smijeh i veselje te prepoznatljiv miris vinskoga gulaša očekuju vas ove, konačno sunčane i tople, nedjelje 15. svibnja od 14 sati na Trgu Antuna Mihanovića.

Program Klanječki dani – opet smo vani nastavlja se uz natjecanje 15-tak ekipa klanječkih udruga u kuhanju gulaša, kojima se ove godine priključuje i ekipa Gradskog vijeća. Bit će naravno i odličnih domaćih kolača, a Lovačko društvo ''Kuna'' pripremit će i gulaš od divljači, dok će se klanječki vinari pobrinuti za degustacije. Gulaši i vino bit će za posjetitelje besplatni. 

Uvijek veseli i šareni program Dječjeg vrtića ''Kesten'' i Osnovne škole Antuna Mihanovića započet će oko 15 sati, a nakon toga slijedi  mala prezentacija kluba Sakura Karate.  Naše posjetitelje u parku Kuće Klajn očekuje  radionica cirkuskih vještina s voditeljicom Nikolinom Majdak, a jedan od najpoznatijih hrvatskih uličnih kreativaca Mario Miličić, umjetničkog imena Mane Mei, pokazat će nam kako ulična umjetnost izgleda na klanječkim zidovima. Dio je to ovogodišnjeg programa Suvremeno u Zagorju udruge Kućni kolektiv.

Za dobru glazbu na trgu pobrinut će se Vrijeme vinila.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook